Hallo! Ik ben Karin, werkzaam in het onderwijs, columniste bij Onkruid magazine en moeder van 4 hooggevoelige en begaafde kinderen. Stof genoeg om de dag mee door te komen. Maar wel leuk! Geen enkele dag is hetzelfde.

 

Vaak vragen mensen mij of ze hooggevoelig zijn. Tja, geen eenvoudige vraag en hooggevoeligheid staat niet op iemands voorhoofd geschreven. Maar hoe weet je het dan?

 

Het web ontploft van ellenlange lijstjes met kenmerken en testen. Genoeg om je een aantal uren rationeel bezig te houden. Maar merk je ook dagelijks dat je je bij veel prikkels liefst in een bolletje zou willen oprollen? Of juist je stekels wilt uitzetten? Ben jij ook een egeltje?

 

Zelf ben ik iemand die het leven in al zijn facetten diep beleeft. Die in stilte absorbeert. Maar dan ook heel veel absorbeert. Sfeer, inhoud, omgeving, geluid...eigenlijk wel alles wat tijdens een bepaalde gebeurtenis voorbijkomt. En dat dan nog eens herbeleeft. En nog eens. En...

 

Nu heb ik het idee opgevat om wat via mijn voelsprieten binnenkomt en in mijn binnenwereldje rondgaat met jou te delen in de vorm van een weblogboekje.

Welkom in mijn hsp-wereld! Veel leesplezier...

Karin

Lees hieronder of Download hier de app:

1
2
  • Facebook